Prijzen

Alle prijzen op Janekoenig.dk zijn adviesprijzen incl. 25% Deense BTW, weergegeven in EURO’S (€).

Betaling

Wij accepteren Visa Electron, Visa, Mastercard, Mastercard Debit en JCB. Alle betalingen met creditcards gebeuren via de beveiligde, versleutelde SSL-verbinding van het betaalsysteem van Epay.

Bij gebruik van onze website en eventueel door u gedane aankopen, moet u akkoord gaan met de voorwaarden die onder de Deense wetgeving vallen.

Het bedrag wordt pas van uw creditcard afgeschreven, nadat we uw bestelling hebben gepakt en verzonden.

Bevestiging

Nadat je hebt besteld, ontvang je per e-mail een bevestiging.

Levering

We hebben al onze sieraden op voorraad in de getoonde maten en modellen en je zult daarom je bestelling binnen 2-7 werkdagen ontvangen.

Alle bestellingen worden gratis verzonden. Alle pakketjes worden met Post Danmark verstuurd en bij jou aan de deur bezorgd. Als je pakketje verzonden is, ontvang je een e-mail met een tracking nummer, zodat je je pakketje kunt volgen op www.postdanmark.dk

Ruil- en retourrecht

Op Janekoenig.dk heb je altijd 30 dagen recht van retour vanaf de dag dat je je pakketje hebt ontvangen. Wil je een artikel retourneren, stuur het dan uiterlijk 30 dagen na bezorging terug naar Jane Kønig. Bij het retourneren moet je zelf de porto betalen. We storten het geld binnen 7 dagen terug op je rekening.

Wil je gebruik maken van je recht van retour, vul dan het retourformulier in dat bij je bestelling zit. We raden je aan om de artikelen die je retourneert als pakketje te sturen, omdat je dan op het postkantoor een bewijs van verzending ontvangt. Stuur retourartikelen naar:

Jane Kønig A/S
Gothersgade 54
1123 Kopenhagen K
Denemarken

Recht van reclame

Als je op Janekoenig.dk winkelt, heb je altijd 24 maanden recht van reclame. Dit betekent dat je je artikel kunt laten repareren, het kunt ruilen, je geld terug kunt krijgen of een gedeelte van de koopprijs terug kunt krijgen, afhankelijk van de concrete situatie.

Het is natuurlijk noodzakelijk dat de klacht terecht is, en dat het defect niet ontstaan is door verkeerd gebruik van het product of door schadelijk gedrag.
Het recht van reclame moet je gebruiken binnen ”redelijke tijd” nadat je het defect aan het artikel hebt geconstateerd. Doe je dit binnen twee maanden nadat je het defect hebt geconstateerd, dan is je klacht altijd geldig.

Is je klacht terecht, dan betalen we je verzendkosten (mits die redelijk zijn) natuurlijk terug.

Wil je gebruik maken van je recht van reclame, vul dan het retourformulier in dat bij je bestelling zit. We raden je aan om je retourartikelen als pakketje te versturen omdat je dan op het postkantoor een bewijs van verzending ontvangt!

Je winkelt bij

Jane Kønig A/S
Gothersgade 54
1123 Kopenhagen K
Denemarken

KvK: 37 69 40 37

Tel. +45 33 15 86 87

E-mail: service@janekoenig.dk

previous next